Ute i solen!

Sitter ute i solen och väntar på att pojkvännen, syster och hunden ska komma hem från sin fisketur, så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg.

Är ledig i 9 dagar nu, helt underbart. Har ju nytt jobb som jag berättade tidigare. Jobbar på en solcellsfabrik i Porjus, min pojkväns hemby. Jag har alltså flyttat. Det är så skönt att ha något eget med tanke på att vi bodde hemma hos mina föräldrar i några månader, det är inte alltid så lätt att dela rum med 5åriga lillasyster! Men nu saknar jag dom mest hela tiden, tänk att dom där skitungarna betyder så mycket :)

Men snart flyttar jag hem igen, förhoppningsvis till något eget, men krisar det sig så får jag väl hyra ett rum av mamma och pappa igen :b Får nämligen komma tillbaka till mitt gamla jobb, som jag verkligen älskar och det ska bli hur kul som helst! Saknar faktiskt det där stället =)

Sen sist jag uppdaterade någorlunda ordentligt har jag hunnit vara på två utställningar med Måna. Den första var älghundklubbens utställning i Luleå den 7 juni, då hon fick en 1:a med Ck och den andra var förra helgen i Gällivare då hon också fick en 1:a med Ck och ett reserv CACIB! Det går alltså ganska bra för min skithund. 

Planerar att skaffa en kompis till henne inom en inte allt för lång tid, men det verkar vara svårt att få pojkvännen att gå med på det :b Jag får nog fjäska lite till ;) 

Annars är allt som vanligt. Älgjakten närmar sig och snart får man släppa hunden i skogen, jag längtar!
Vann förresten en jaktprovstart på utställningen i Luleå så nu är det bara att boka första provet!
 
Det börjar blåsa här ute så jag ska stänga av datorn och gå in. Men ni får ha det så bra tills nästa gång jag skriver!

/Kristin

Kommentarer
Postat av: Viltkocken

Hej Kristin, kul att se att du bloggar på. Själv har jag "semester" men dina inlägg inspirerar till nya upptåg, på på webben och skogen. Knäck&bräck på älgjakten...när det är dags i semptember!

2009-07-12 @ 18:29:19
URL: http://www.vilt-recept.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0