Dagarna går

Har inte skrivit någonting om årets jakt hittills, men det är för att jag har jobbar eftermiddag i stort sett hela tiden. Det har med andra ord inte varit så många gånger i skogen och dom dagar jag har varit har det blivit mycket korta dagar. Men nu är det helg och imorgon bär det av ut i skogen igen :)

Måna har åkt upp till fjälls med min sambo där han jagar. Hoppas hon har bättre tur där med att hitta älg än vad hon har haft hittills.. har som sagt inte varit ute många dagar med henne men hon gör bra sök så jag tror att det blir bra..

Får uppdatera bättre imorgon! :)

Dag 1

Så var årets älgjakt äntligen igång!

Började lite lätt igår och var bara ute några timmar eftersom jag jobbade eftermiddag, vilket jag gör idag också. Jag valde därför att stanna hemma från skogen idag för att kunna ha men Måna i skogen imorgon istället när det blir att vara ute hela dagen.

Igår gick det bra, även om vi inte hittade någon älg. Måna gjorde bättre sök än vad hon har gjort tidigare när vi har varit ute och jag är faktiskt nöjd med hur hon arbetar. Förhoppningsvis hittar vi älg inom dom närmaste dagarna.

Jag har börjat se mig om efter bra gråhundar, inte för att jag har tänkt skaffa mig en till, men om några år blir det nog och då kan det vara kul att veta ungefär vad jag vill ha för kombination.. Just nu känns det som att jag skulle vilja ha en Dahlholmare, vi får väl se..


RSS 2.0