Snart ledigvecka

Bara resten av det här skiftet och så ett till så har jag ledigvecka! det ska bli hur underbart som helst.

Det här har varit en mycket intressant vecka, i onsdags fick Åskars ben utlåtandet "avläkt" trots att ett av dom fyra benen inte riktigt hade läkt ihop helt. Men han är alltså från och med i onsdags en fri hund :)

Vi måste ju i och för sig ta det försiktigt med träningen men han får åtminstone vara lös vilket han njuter av. Det har funnits mycket inneliggande energi i den hunden och dom senaste dagarna har allt det kommit ut :)

För övrigt äter han ingenting och varje dag kämpar jag med att få i honom mat. Ibland lyckas det, oftast inte. Moster säger att det inte finns annat än mata honom och det är inte roligt!! men vad gör man inte.. tror han vägde strax över 5kg i veckan, på tok för lite med andra ord. hemskt.. 

Vilken åska det var förra natten förrsten, trodde helvetet skulle braka lös. Men åskan kom med värmen och idag har det varit en nästan tryckande hetta, eller iallafall mellan 15-20grader nånting :) helt underbart! All snö som fortfarande är kvar tinar i ett rasande tempo och snart är sommaren här! 

Har köpt en flytväst till Åskar så till sommaren har jag tänkt lära honom att sitta på kajaken, skulle vara kul att kunna ta med honom när jag är ute och paddlar på sjön :)

Måndag till onsdag ska jag försöka vara i stallet så mycket som möjligt. För sen åker jag några dagar till Ida i Umeå! Ska bli kul att träffa henne, saknar henne faktiskt riktigt mycket när vi inte kan ses lika ofta som tidigare. i och för sig pratar vi i telefon kanske en timme varje dag, men ibland räcker inte det :p

Hoppas på en toppenvecka!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad skönt att Åskar är en "fri" hund nu! Matproblematiken har vi här med, så det har de nog i generna. ;) Fick hemläxa av sjukgymnasten att få i honom mer mat, då han var för mager. Men det är lättare sagt än gjort, han äter ju inte ens delikatesser. Nu får han kokt kycklingfile, men det vill han bara ha en gång per dag. På det får han glutamin för att han lättare ska kunna bygga muskler på sitt skadade ben. Kör också lite burkmat ibland, det luktar ju skunk men han äter det med måtta (dvs. får i honom lite ibland). Hästbajs utomhus däremot... MUMMA! ;)Mer bilder på Åskar, vill se hur han ser ut numera!

Har du träffat brorsan något, bor ni nära?

2010-05-19 @ 23:46:48
URL: http://eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0