19 December

Lägger ut lite bilder från veckan som gått :)GOD JUL!!!


11 December

Julen närmar sig med stormsteg och det märks! Hela huset strålar jul och jag stortrivs :)

Jag är lite dålig på att uppdatera, men ska verkligen försöka bättra mig! Glömmer oftast bort att jag äger en kamera och en blogg utan bilder är ganska tråkig! :)

Den här dagen har börjat kanonbra! vaknade vid nio tiden och for direkt iväg till hästarna och tog en ridtur, vi bar nog ute i en timme jag, Cayenne och Dream. Det var jätte härligt och det är så vackert i skogen nu med all snö på träden. Medans jag var ute och red fick Måna och Åskar stanna hemma. Det går faktiskt bra att lämna dom nu, inge större katastrofer sker! Förra veckan när jag jobbade natt var dom till och med hemma några nätter helt själva och hör och häpna kissade Åskar inte inne en endaste gång. Han är riktigt duktig och det är hemskt sällan som det faktiskt händer olyckor inne nu för tiden. Kommer inte ens ihåg när jag torkade en kisspöl senast :)

Blev som vanligt galet less på Måna idag på promenaden. Envisare hund får man leta efter! I två års tid har vi tränat och tränat på detta koppelgående, men det funkar inte! Någon som har några tips på hur jag ska träna? Det känns som att jag inte exiserar för henne på promenaderna och hon skänker mig inte en endaste blick utan traskar bara på utan att bry sig om att det drar åt i halsbandet! 

Åskar däremot är hur duktig som helst på våra promenader. Han skuttar på dom en liten hare och tycker det är jätte roligt att hänga i Månas koppel. Idag har han även farit som en tok i älgspåren som vi stötte på. han syntes knappt när han for ner i spåren i djupsnön. 

Nu ska vi ta det lugnt ett tag innan jag ska iväg till skolan och kolla när småsyskonen lussar. supermysigt! 

Tar med mig kameran på morgondagens promenad så ni får se hur stor lillgrabben har blivit :) 

RSS 2.0