Nervös!

Imorgon åker vi iväg på älghundklubbens utställning i Överkalix! Det är rekord många hundar anmälda, hela 290 stycken. 96 gråhundar. Det ska bli jätte roligt! Måna går ju för första gången i unghund vilket borde betyda lite mer konkurrans än vid tidigare utställningar. Men jag är nervös, kan inte ens förstå varför eftersom hon alltid har uppfört sig utmärkt och det är ju det som räknas, mer kan man inte göra =)

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag misstänkte att en av mina kaniner var en hane, trots att vi trodde att vi hade två honor? det vat tydligen så eftersom det idag har kommit fyra små ungar, får se hur dom klarar sig...

Skriver hur utställningen gick imorgon!


Hej igen!

Nu är det över en månad sedan jag har uppdaterat ser jag! men jag har helt enkelt inte haft någon lust, men just idag när jag satte mig framför datorn så började det nästan klia i fingrarna och jag kände att jag iallafall måste skriva ner något slags livstecken här i bloggen :)

Jag börjar bli lite smått less på vintern nu. Jag längtar så otroligt mycket till våren då solen skiner och framför allt värmer! Det är väl mindre än två månader kvar dit så det närmar ju sig iallafall! Som lite förberedelse inför våren och den "riktiga" skotersäsongen har jag börjat träna Måna att åka skoter. Det går faktiskt mycket bra nu efter några turer. Nu har hon till och med börjat förstå att hon får mycket bättre balans om hon lutar mot min rygg och lägger hakan mot min axel. Sätter in en bild så fort jag har tagit någon!

Förövrigt har jag börjat ta ridlektioner också och det är hur roligt som helst! Har i och för sig bara varit på en lektion än så länge men eftersom jag alltid har velat börja rida så tror jag att det här kommer bli en kanonrolig vår! 

Jag ser framemot  första mars också då norrbottens älghundklubb har årets första utställning i Överkalix! Det är första utställningen som Måna går som unghund och det ska bli jätte spännande att se hur det går. Det blir även en utställning i Norge i april.

Jag har tyvärr inga bilder att lägga in men nu vet ni iallafall att jag lever!
Ska försöka uppdatera lite oftare hädanefter också!

Hej så länge!

RSS 2.0