Fiskeresa

Tänkte bara sätta in två fina bilder från fiskeresan som min sambo nyligen var på. Eftersom han har tagit med sig hunden och farit upp till fjälls kan jag inte berätta desto mer om resan, men dom här bilderna säger nog en hel del :)
Paulus och torsk på 26,4 kg

God morgon!

Igår satt jag uppe och tittade tv alldeles för länge och det i kombination med att min älskade pojkvän glömde bort att ringa och väcka mig gjorde att jag vaknade för en halvtimme sen av att alla hundar var i akut behov av att gå ut :)

Men nu sitter jag iallafall här, 18 grader ute och mulet, funderar på att göra mig en kopp thé och sätta mig ute på altanen och mysa, får dock fixa lite lä eftersom det blåser en hel del.

Tänkte sätta in några bilder från sommarens första "doppa fötterna/tassarna" badet här för några veckor sen!Älgfarm!!

Idag tog jag med syskonen och farmor och for till älgfarmen i Vittangi som bara ligger 6 mil härifrån. Det var helt underbart! Jag låter bilderna förklara!


Tjuren Foppa


Syster Linnea


Jag och småsyskonen


Farmor var lite rädd och vågade inte stå närmare än så här


Karin och Erik med honkalvarna som idag är 30 dagar gamla


Karin


Pusskalas!


Ute i solen!

Sitter ute i solen och väntar på att pojkvännen, syster och hunden ska komma hem från sin fisketur, så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg.

Är ledig i 9 dagar nu, helt underbart. Har ju nytt jobb som jag berättade tidigare. Jobbar på en solcellsfabrik i Porjus, min pojkväns hemby. Jag har alltså flyttat. Det är så skönt att ha något eget med tanke på att vi bodde hemma hos mina föräldrar i några månader, det är inte alltid så lätt att dela rum med 5åriga lillasyster! Men nu saknar jag dom mest hela tiden, tänk att dom där skitungarna betyder så mycket :)

Men snart flyttar jag hem igen, förhoppningsvis till något eget, men krisar det sig så får jag väl hyra ett rum av mamma och pappa igen :b Får nämligen komma tillbaka till mitt gamla jobb, som jag verkligen älskar och det ska bli hur kul som helst! Saknar faktiskt det där stället =)

Sen sist jag uppdaterade någorlunda ordentligt har jag hunnit vara på två utställningar med Måna. Den första var älghundklubbens utställning i Luleå den 7 juni, då hon fick en 1:a med Ck och den andra var förra helgen i Gällivare då hon också fick en 1:a med Ck och ett reserv CACIB! Det går alltså ganska bra för min skithund. 

Planerar att skaffa en kompis till henne inom en inte allt för lång tid, men det verkar vara svårt att få pojkvännen att gå med på det :b Jag får nog fjäska lite till ;) 

Annars är allt som vanligt. Älgjakten närmar sig och snart får man släppa hunden i skogen, jag längtar!
Vann förresten en jaktprovstart på utställningen i Luleå så nu är det bara att boka första provet!
 
Det börjar blåsa här ute så jag ska stänga av datorn och gå in. Men ni får ha det så bra tills nästa gång jag skriver!

/Kristin

RSS 2.0