7 november

Idag lyckades jag för första gången den här veckan komma upp i lagom tid. Det har gått jätte dåligt att vända från nattveckan den här gången. Det hade kanske gått lättare om Åskar var som andra valpar som brukar vakna alldeles för tidigt på morgonen för att busa. Men inte Åskar inte. Han blåser på till halv tio varje morgon och har absolut inte bråttom att vakna till liv!

Idag har vi varit på en lite längre promenad, iallafall om man ser det från en valps ögon. Måna däremot tyckte nog att den var alldeles för kort eftersom hon ställde sig vid dörren när vi kom hem och ville gå ut igen!



Åskar har kommit på att det är jätteroligt att hänga i Månas koppel när vi är ute och promenerar vilket också Måna verkar tycka är helt okej eftersom hon inte drar ett dugg i kopplet som hon vanligtvis gör.



Jag har hunnit med lite koppelträning med Åskar idag också, det gick jätte bra när vi väl hade fått på halsbandet och han börjar nog inse att han inte kan komma ifrån det där med kopplet.  



Åskar fick även hälsa på kaninerna idag men dom uppskattade nog inte mötet lite mycket som han gjorde och höll sig mest undan hela tiden.



Det verkar som att Måna accepterar Åskar mer och mer för varje dag som går. Nu försöker hon till och med busa med honom lite då och då och hon hjälper gärna till när jag och Åskar har dragkamp. Hennes lekstunder tillsammans med honom blir däremot inte så långa eftersom hon ganska snabbt kommer på vad hon håller på med och avbryter lekstunden.



Ikväll kommer Maria och Janne och hälsar på, alla vill komma och titta på Åskar innan han blir stor!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

HEJ! vilken söt lite hund!! allt bra med dig? det var ju som ett tag sen:) kram /alex

2009-11-17 @ 19:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0