17 februari

Här kommer några bilder på Åskar och hans OTROLIGT vackra päls som jag  börjar tro att han aldrig kommer tappa :b Hur kan välppälsen ännu sitta kvar så där på sidorna, det ser ju hemsk ut :) 

 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha, snygg päls där på sidorna... ;)

Han är så himla söt, lilla Åskar! Har du vägarna förbi Stockholm någon gång, så måste vi ses.Lånade en bild och visade i bloggen vår, lite kul att visa alla brorsorna. Jag tycker nog att man ser att de är syskon!På lördag ska vi ställa ut Lakki på sheltiespecialen i Eskilstuna, ska bli spännande att se vad de säger!//Lisa

2010-02-23 @ 20:23:35
URL: http://eskil-isak.com
Postat av: Lisa

Tack för lyckönskningarna Kristin! Du får läsa i bloggen nu, så ser du kritiken. Fanns tydligen ett och annat att slå ned på - men för oss är han ju finast ändå! ;)Fick träffa Birgitta igen, som har grabbarnas pappa, hon tyckte att han såg fin ut. Sedan träffade vi också grabbarnas faster, jättefin! Och en annan avlägsen släkting som också hette Åskar... fast gissningsvis Oskar kanske? Den var lite stor hur som helst, men verkade trevlig. :) Hon som ägde honom ägde också deras andra faster, allt lät himla trevligt som hon berättade om den hunden. Mycket bra att brås på har de!

2010-02-28 @ 00:01:47
URL: http://eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0